Top

Reacties van klanten

Op 2-9-2011 Giant damesfiets om  laten bouwen naar Ebike. We zijn zeer tevreden over het product en de service.We kunnen snel terecht en we worden altijd heel goed geholpen.
Arie Slob


In mei 2012 heb ik bij u een ombouw set gekocht voor mijn fiets. Eerst wou ik voor de goedkoopste set gaan  maar omdat deze op was en er op korte termijn geen beschikbaar was heb ik de set van € 550,- genomen. Ik wou de set ophalen maar we kwamen er niet uit wat het tijdsbestek betreft van ophalen overdag. Dit is door u snel opgelost door het te versturen en u die kosten voor uw rekening nam omdat ook die andere set niet beschikbaar was super. Het opbouwen van de set nam voor mij een 1 dag in beslag maar dat lag meer aan mij en een paar moeilijke demontage dingen waar ik eigenlijk niet het goede gereedschap voor had. Verder was het prima te doen als je een beetje technisch bent. Het systeem is gewoon top ik rijd naar mijn werk elke dag 25 KM 12½ KM heen en 12½ terug. Nu heb ik meestal op de terugweg wind tegen en als je klaar bent met je werk heb je daar niet veel zin meer in  dan kan het namelijk zo zijn dat je 10 min langer onderweg bent. dus s`morgens rijd ik op standj
 e 4 heen en terug op de top standje 5 dus veel ondersteuning en hoge snelheid. Dit bevalt prima en bespaart een hoop benzine en nu zo`n 8000 Km verder weet ik zeker dat dit setje zich al wel zelf betaald heeft plus mij conditie is ook beter. Alleen kreeg ik vorig jaar wat problemen met het voorlicht deze wou het niet meer doen. Ik had u om advies of oplossing gevraagd maar hier zijn we niet uit gekomen ik had een paar dingen geprobeerd maar dit hielp niet. Nu is de afstand Hardenberg (O) Rotterdam ook niet even van ik kom langs en er is dus nu niks gebeurd want u kon verder niks meer jammer ik heb nu een apart lampje voor op met batterijen. maar verder ben ik zeer tevreden met uw product ik geniet er van en verdien er ook nog mee.

 

vrgr CJ Bennink


De geleverde fiets bevalt uitstekend, alleen is laatst (ongeveer 2 maanden geleden) de aansluiting van de lader aan de accu los geraakt.
Door een ringetje aan de buitenkant te bevestigen kan ik de accu nog gebruiken.
Ik wil ook graag mijn accu een keer laten testen.
Dan kun je meteen zien wat ik  bedoel met de aansluiting en het defect.

met hartelijke groet,

Aart Jan Teunissen


In juni 2011 fiets omgebouwd
kabels in het frame.alles is ok.
MAAR wat maakt de motor bij het optrekken VEEL geluid.Er zijn wel geluidloze motoren
Pas dan is het een super set.
A. van der Ende


Onderwerp: we hebben 2 fietsen om laten bouwen
wij zijn heel te vreden

A.Hofland